Gatineau: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Gatineau)
{{EndDiv}}
 
== Pranala njabajaba ==
* {{fr}} [http://www.ville.gatineau.qc.ca/index-ang.htm City of Gatineau, Quebec]
{{Kanada-geo-stub}}
317

besutan