2000-an: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah ur:2000دبم dadi ur:2000ء کی دہائی
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ru:2000-е годы)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah ur:2000دبم dadi ur:2000ء کی دہائی)
[[tt:2000-еллар]]
[[uk:2000-ні]]
[[ur:2000دبم2000ء کی دہائی]]
[[uz:2000-lar]]
[[vi:Thập niên 2000]]
1.177

besutan