Libanon: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:Lebanon dadi pam:Libano
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:ਲੇਬਨਾਨ dadi pa:ਲਿਬਨਾਨ)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:Lebanon dadi pam:Libano)
[[os:Ливан]]
[[pa:ਲਿਬਨਾਨ]]
[[pam:LebanonLibano]]
[[pap:Líbano]]
[[pih:Lebanon]]
3.011

besutan