Bayi: Béda antara owahan

437 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
* milai mlampah rémbétan, kanthi cepengan piranti griya (yuswa 11 sasian)
* milai mlampah saha pindhah saking satunggal piranti dhateng piranti sanés nyambi cepengan (yuswa 12 sasian).<ref name="internet 2">{{id}}[http://www.tipsbayi.com/melatih-bayi-berjalan.html Urutan perkembanganipun fisik bayi saderengipun saged mlampah] (dipun unduh 10 nopember 2012) </ref>
== Faktor-faktor Panyebab awrat Bayi kirang limrah==
* Faktor Ibu
Salah satunggaling faktor menika kekirangan gizi, rikala nggarbani Ibu kedah nyukupi asupan gizi supados janin kajaga kasarasanipun. Sanésipun, faktor usia ibu ugi gegayutan kaliyan awratipun janin. Ibu ingkang usia [[remaja]]saha usia inggilipun 40 taun biyasanipun ukuran bayi menika langkung andhap.
* Faktor Nggarbani
**Komplikasi Hamil
***Pre-eklampsia/ Eklampsia
 
== Cathetan Suku==
{{reflist}}
375

besutan