Biskop: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké arz:اسقف
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké tt:Әрхәрәй)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké arz:اسقف)
[[ar:أسقف]]
[[arc:ܐܦܣܩܘܦܐ]]
[[arz:اسقف]]
[[az:Yepiskop]]
[[bar:Bischof]]
1.401

besutan