Wangsi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: es:Suling)
[[Image:Saluang flute.jpg|thumb|Suling saka [[pring]]]]
[[FileGambar:SambaSunda Quintett in Cologne (0204).jpg|thumb|upright|Suling dimainaké déning grup [[Gamelan]] '[[Samba Sunda]]']]
 
'''Suling''' iku salah siji [[piranti]] [[musik]] sing disebul. Fungsiné kanggo nambah [[swara]]-swara ing [[melodi]]. Ing musik [[gamelan Jawa]], suling iku nduwé 2 laras yaiku:[[Slendro]] lan [[Pélog]]. Piranti musik suling iki uga lumrah dianggo ing [[gamelan]] [[Sundha]].