Orgasme: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Ngowahi ml:രതിമൂർച്ഛ
c (Bot: Nambahaké si:සුරතාන්තය)
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi ml:രതിമൂർച്ഛ)
[[lv:Orgasms]]
[[mk:Оргазам]]
[[ml:രതിമൂർച്ഛ]]
[[ml:രതിമൂര്‍ച്ഛ]]
[[ms:Puncak syahwat]]
[[mzn:اوج لذت جنسی]]
9.872

besutan