Mékanika: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
'''Mékanika''' inggih punika ngèlmu ingkang nyinaoni gerak. Mékanika saged dipunbèntenaken dados kalih , inggih punika ''kinématika'' lan ''dinamika''. Kinematika inggih punika ngèlmu ingkang nyinaoni gerak kang tanpa wigatosaken sebabipun. Konsep ''kinematika'' gegayutan kaliyan [[posisi]], [[kecepatan]], [[percepatan]] lan [[wekdal]].
 
[[Kategori : Fisika]]
137

besutan