765: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:765
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:765)
c (Bot: Nambahaké ga:765)
[[fr:765]]
[[fy:765]]
[[ga:765]]
[[gan:765年]]
[[gd:765]]
32.744

besutan