767: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:767
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:767)
c (Bot: Nambahaké ga:767)
[[fr:767]]
[[fy:767]]
[[ga:767]]
[[gan:767年]]
[[gd:767]]
32.744

besutan