766: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:766
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:766)
c (Bot: Nambahaké ga:766)
[[fr:766]]
[[fy:766]]
[[ga:766]]
[[gan:766年]]
[[gd:766]]
32.744

besutan