770: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:770
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:770)
c (Bot: Nambahaké ga:770)
[[fr:770]]
[[fy:770]]
[[ga:770]]
[[gan:770年]]
[[gd:770]]
32.744

besutan