769: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:769
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:769)
c (Bot: Nambahaké ga:769)
[[fr:769]]
[[fy:769]]
[[ga:769]]
[[gan:769年]]
[[gd:769]]
32.744

besutan