2013: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké lmo:2013
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké nap:2013)
c (Bot: Nambahaké lmo:2013)
[[la:2013]]
[[lb:2013]]
[[lmo:2013]]
[[lt:2013 m.]]
[[lv:2013. gads]]
32.744

besutan