1045: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1045
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1045)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1045)
[[scn:1045]]
[[se:1045]]
[[sh:1045]]
[[simple:1045]]
[[sk:1045]]
2.367

besutan