Mekah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Meka dadi tl:Mecca
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké jbo:makax)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Meka dadi tl:Mecca)
[[th:มักกะฮ์]]
[[tk:Mekge]]
[[tl:MekaMecca]]
[[tr:Mekke]]
[[tt:Мәккә]]
62.379

besutan