Kalajengking: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਬਿੱਛੂ
c (r2.7.1) (bot Menambah: pnb:بچھو)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké pa:ਬਿੱਛੂ)
[[nv:Séigoʼ]]
[[oc:Scorpiones]]
[[pa:ਬਿੱਛੂ]]
[[pl:Skorpiony]]
[[pnb:بچھو]]
9.872

besutan