Sung-Ha Jung: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké es:Sungha Jung)
 
==Konsèr==
DhewekéDhèwèké wis tau konsèr nengnèng ngendi-ngendi, embuh kuwi konsèr solo apa dudu. Konsèr ing Korea wis tau, konsèr ing manca uga wis tau.<ref name="konser" />
 
{| border="1" cellpadding="5" cellspacing="0" align="center"