Sung-Ha Jung: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
===Alat Musik Liyané===
Sung-Ha Jung ora mung bisa dolanan gitar waé. Sadurungé bisa dolanan gitar, dhewekédhèwéké wis bisa dolanan [[piano]] dhisik. <ref name="fingerstyle" /> Saliyané piano, dhewekédhèwéké uga bisa dolanan alat musik liyané, kayata [http://en.wikipedia.org/wiki/ukulele ukulélé], lan [[drum]]. DhewekéDhèwéké lagi waewaé sinau [http://en.wikipedia.org/wiki/Jazz_piano ''jazz piano''] wiwit taun [[2010]].<ref name="piano" /> Dheweké uga lagi sinau teknik vokal.
 
==Konsèr==