Mekah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Ngowahi tl:Mecca
c (Bot: Ngowahi tl:Meccatl:Meka)
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi tl:Mecca)
[[th:มักกะฮ์]]
[[tk:Mekge]]
[[tl:MekaMecca]]
[[tr:Mekke]]
[[tt:Мәккә]]
9.872

besutan