Mozambik: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tk:Mozambik
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi hi:मोज़ाम्बीक)
c (Bot: Nambahaké tk:Mozambik)
[[th:ประเทศโมซัมบิก]]
[[ti:ሞዛምቢክ]]
[[tk:Mozambik]]
[[tl:Musambik]]
[[tr:Mozambik]]
32.744

besutan