Bella Swan: Béda antara owahan

1.267 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Infobox character
| name = Isabella Marie Swan
| image =
| caption = Bella Swan diparagakaken déning [[Kristen Stewart]] ing film [[New Moon (film 2009)|''New Moon'' movie]].
| first = ''[[Twilight (novel)|Twilight]]''
| last = ''[[Breaking Dawn]]''
| cause =
| creator = [[Stephenie Meyer]]
| portrayer = [[Kristen Stewart]]
| nickname = Bella<br /> Bells<br /> Bell<br /> Vampire girl <small>(by Emily Young & Embry Call)<small><br />
| gender = Female
| occupation = Student (dari ''Twilight'' hingga ''Eclipse'') <br /> makarya di Newton's Olympic Outfitters <small>(''New Moon'' dan ''Eclipse'')</small>
| family = [[Daftar karakter Twilight#Charlie Swan|Charlie Swan]] <small>(bapak)</small><br />[[List of Twilight characters#Renée Dwyer|Renée Dwyer]] <small>(ibu)</small><br />Phil Dwyer <small>(bapak kuwalon)</small><br />[[Carlisle Cullen]] <small>(bapak maratuwa)</small><br />[[Esme Cullen]] <small>(ibu maratuwa)</small><br />[[Alice Cullen (Twilight)|Alice Cullen]] <small>(ipe)</small><br />[[Rosalie Hale]] <small>(ipe)</small><br />[[Emmett Cullen]] <small>(ipe)</small><br />[[Jasper Hale]] <small>(ipe)</small>
| spouse = [[Edward Cullen]]
| children = [[Renesmee Cullen]]}}
 
[[Gambar: Bella Swann.png|thumb|250px|Issabella Marie Swan]]
'''Bella Swan''', utawa jeneng jangkepé Isabella Marie Swan, paraga protagonis saka novèl seri Twilight Saga anggitané Stephenie Meyer. Ing seri film, Bella diparagakaké déning artis [[Kristen Stewart]]. Ing seri [[Twilight]], Bella pindhah menyang omahe bapaké, ing [[Forks, Washington]]. Ing kéné dhéwéké ketemu karo Édward Cullens yaiku vampire lan nyadhung tresna. Ing pungkasan cerita yaiku ing seri Breaking Dawn, Bella nikah karo Édward, duwé anak jenengé Renesmee Cullen. Lan Bella digawé vampire déning Édward nalika Bella sekarat nglairaké Renesmee.<ref name="internet 1">{{id}}[http://id.wikipedia.org/Bella Swan.htm](dipunundhuh tanggal 17 November 2012)</ref>
191

besutan