The Twilight Saga : Breaking Dawn Bageyan I: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Dalan Cerita ==
Bella nikah karo Édward,ana rasa wedi sakdurungé nikah ananging rasa kuwi ilang nalika prosèsi nikah cara Kristen. Édward lan Bella bulan madu ing Isle Esme, salah sawijining pulo ing Brazil, lan hadhiah saka Carlisle. Nalika saresmi, Édward gawé Bella lara, Édward janji ora bakal saresmi menèh karo Bella kanggo njagani supaya Bella ora lara menèh. Jané Bella ora apa- apa, Bella tetp pengèn saresmi karo Édward kaya déné wong bebojoan liyané. Édward nuruti karepé Bella. Wong sakloron kaget nalika Bella dumadakan isa meteng. Mula Édward ngajak bali Bella kanggo takon marang Carlisle. Édward ngongkon Bella kanggo ngguguraké bayiné amarga bisa nggawé nyawané rancam. Nanging Bella emoh, bayiné nggawé bella sansaya gering nganti Bella kudu ngombé getih manungsa kanggo nyukupi kabutuhan nutrisi bayi kang dikandhut. Wayah nglairaké Bella sekarat, sakwisé bayiné lair, Édward nyuntikaké racun vampiré ing jantungé Bella. Nalika proses malihé bella dadi vampir, Jacob arep maténi bayiné Bella kang dijenengaké Renesmee, Jacob nganggep yèn Renesmee sing nggawé Bella mati. Nanging Jacob malah [[imprint] marang Renesmee. (Bacutan ceritané ana ing The Twilight Saga : Breaking Dawn Bageyan II).
Bella lan Édward wis mutuské kanggo nikah. Ananging ana rasa wedi ing njeroné bathin Bella yen nikah karo vampir. Ananging rasa wedi iku isa ilang nalika proses nikah, lan isa sandhing karo Édward.
 
== Cathetan Sikil ==
191

besutan