Breaking Dawn: Béda antara owahan

1.331 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Breaking Dawn''', yaiku novel kang kaping papat saka seri Twilight saga anggitané Stephenie Meyer.)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Breaking Dawn''', yaiku novel kang kaping papat saka seri Twilight saga anggitané Stephenie Meyer.
==Dalan Crita==
Bella nikah karo Édward, lan bulan madu ing Isle Esme, salah sawijining pulo ing Brazil. Wong sakloron kaget nalika Bella dumadakan isa meteng. Mula Édward ngajak bali Bella kanggo takon marang Carlisle. Édward ngongkon Bella kanggo ngguguraké bayiné amarga bisa nggawé nyawané rancam. Nanging Bella emoh, bayiné nggawé bella sansaya gering nganti Bella kudu ngombé getih manungsa kanggo nyukupi kabutuhan nutrisi bayi kang dikandhut. Wayah nglairaké Bella sekarat, sakwisé bayiné lair, Édward nyuntikaké racun vampiré ing jantungé Bella. Nalika proses malihé bella dadi vampir, Jacob arep maténi bayiné Bella kang dijenengaké Renesmee, Jacob nganggep yèn Renesmee sing nggawé Bella mati. Nanging Jacob malah [[imprint] marang Renesmee. Sakwisé Bella dadi vampir, Irina lapor marang Volturi yèn kulawargaCullens nggawé anak vampir immortal. Bella wis isa ngendhalèkaké kekuwatané, mula isa nglindhungi kulawargané saka serangan Volturi. Édward lan bella ngadhep Volturi yèn Renesmee kuwi dudu anak immortal (abadi)lan ora nganggu kesejahteraané Volturi. Ing pungkasan Édward lan kulawargané urip bahgya selawasé. <ref name="internet 1">{{id}}[http:www.id.wikipedia.org/Breaking Dawn.htm](dipunundhuh tanggal 17 November 2012)
 
==Cathetan Sikil==
{{reflist}}
 
[[Kategori : Film]]
191

besutan