Tsunami: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਸੁਨਾਮੀ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké or:ସୁନାମି)
c (Bot: Nambahaké pa:ਸੁਨਾਮੀ)
[[om:Tsunamis]]
[[or:ସୁନାମି]]
[[pa:ਸੁਨਾਮੀ]]
[[pap:Tsunami]]
[[pl:Tsunami]]
32.744

besutan