1050: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1050
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1050)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1050)
[[scn:1050]]
[[se:1050]]
[[sh:1050]]
[[simple:1050]]
[[sk:1050]]
62.978

besutan