Metodhe Pengajaran: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
(Kaca énggal: '''Métodhe Pengajaran''', métodhe punika dipunginakaken ingsaklebetipun pendhidhikan formal wonten ing sekolah – sekolah. Pendhidhik, mliginipun dwija kedah prelu nyinaosi méto...)
 
Métodhe ceramah ugi dipunsebat métodhe kuliah (lecture). Ceramah inggih punika pidhato ingkang dipunjlèntrèhaken déning dwija ing ngajengipun siswa.<ref> Kusdaryani,Wiwik dan Trimo.2009.Landasan Kependidikan.Semarang:Ikip PGRISemarang Press.</ref>
 
#* Keunggulan métodhe ceramah:
 
1. Métodhe ceramah irit wanci amargi gagasan dwija ugi terfokus
3. Boten mreluaken alat bantu ingkang kathah
 
#* Kawinatesan métodhe ceramah:
 
1. Siswanipun dados pasif
3. Langkung ngembangaken dwija tinimbang siswa.
 
4. Dados proses pembelajaran setunggal arah.
 
 
==Métodhe dhiskusi klompok==
191

besutan