Metodhe Pengajaran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
Dhiskusi inggih punika pacelathon ingkang dipunrencanakaken utawi dipunsiapaken antawisipun tiga utawi langkung siswa, ngenani topik tartamtu kanthi setunggal pimpinan.<ref> Sudharyo,dkk.1991.Strategi Belajar Mengajar I.Semarang:IKIP Semarang Press.</ref>
 
#* Keuntungan métodhe dhiskusi klompok:
 
1. Ningkataken kebebasan intelektual siswa, boten naming nampi pandangan dwija.
3. Mungkingaken sami maringi lan nampi kanggé mbiyantu siswa mangertosi lan nyiapaken peran sedaya punika.
 
#* Kawinatesan ipun :
1. Boten njamin pemecahan masalah lan nerapaken hasil – hasilpun.
 
191

besutan