Metodhe Pengajaran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
==Métodhe dhebat==
Dhebat inggih punika pawicantenan saking pihak pro lan kontra njlèntrèhaken pamanggihipun.
#* Keuntungan métodhe dhebat:
1. Saged mempertajam hasil.
 
3. Saged dipunginaaken kangge kelompok ageng.
 
#* Kawinatesanipun:
1. Saged nuwuhaken pepinginan kangge menang.
2. Betahaken kathah persiapan.
191

besutan