Medhia Pasinaon: Béda antara owahan

3.696 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Médhia Pasinaon''', ingkang dipunrancang kanthi saé saged merangsang tuwuhipun proses utawi dialog mental kagem para siswa. Medhia pasinaon kasebut berhasil nyaluraken pesan ut...
(Kaca énggal: '''Médhia Pasinaon''', ingkang dipunrancang kanthi saé saged merangsang tuwuhipun proses utawi dialog mental kagem para siswa. Medhia pasinaon kasebut berhasil nyaluraken pesan ut...)
(Ora ana béda)
191

besutan