Medhia Pasinaon: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Yen perangkat keras (hardware) inggih punika sarana utawi piranti ingkang dipunginakaken kanggé nyajeaken pesen utawi bahan ajar kasebut. Tuladhanipun meja, kursi, papan tulis, media graft, tranfarnsi, radio/audio, proyeksi, lan media berprograma. Media gratis ugi dipunsebat media visual dasar, nyakup papan flannel, papan bulletin, flip – chart, poster, grafik, kartun, lan komik.<ref> Danim,Sudarwan.1995.Media Komunikasi Pendidikan.Jakarta:Bumi Aksara.</ref>
[[Gambar:papantulis.jpg|thumb|250px|Papan Tulis]]
==Papan tulis==
Papan tulis gadhah nilia tartamtu, kados penyajian bahan saged dipunlampahi sacara jelas, kaluputan tulisan gampil dipunowahi, saged ngrangsang siswa dados aktif, lan saged narik kawigatosan.
191

besutan