Kung Fu Panda 2: Béda antara owahan

1.260 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Kung Fu Panda 2; panggantèn kosmètik)
Tidak ada ringkasan suntingan
Sakwisé dadi pendekar kung fu kang sakti, ndadékaké Po ora bisa wegah - wegahn menèh. Dhéwéké kudu sregep lan kerja tumemen supaya tetep isa nglindungi warga Valley of Peace. Sakwisé perang tandhing nglawan Tai Lung, saiki Po karo Master Shifu (Dustin Hoffman), Master Tigress (Angelina Jolie), Master Viper (Lucy Liu), Master Monkey (Jackie Chan), Master Mantis (Seth Rogen), lan Master Crane (David Cross) isa napas lega. Ananging ana kabar yèn dhéwéké kudu mudhun gunung. Ana kabar yèn Lord Shen (Gary Oldman) nduwé senjata sing bahaya kanggo kaslematané uwong. Kanthi senjata iki, raja arep nguwasani kabèh negri, lan nduwé rencana arep ngancuraké ilmu kung fu. Untungé antuk bantuan saka pendekar liya yaiku The SoothSayer (Michelle Yeoh), Master Skunkman (James Woods), Master Croc (Jean-Claude Van Damme), lan Master Thundering Rhino (Victor Garber). Mula diwiwiti perjalanan kanggo nggolèki Lord Shen lan nggagalaké rencana jahaté. Lan kanggo kuwi Po kudu nggoléki masa kepungkuré nalika isih bayi lan golèk senjata kanggo nglawan lan ngalahaké Lord Shen. <ref name="internet2">{{id}}[http://www.downloadfilem.com/film-kung-fu-panda-2.html](dipunundhuh tanggal 18 November 2012)</ref>
 
== Paraga ==
{| class="wikitable"
!Aktor Swara!!minangka!!Kéwan
|-
| [[Jack Black]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Po|Po]]
| [[Panda raksasa]]
|-
| [[Dustin Hoffman]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Shifu|Master Shifu]]
| [[Panda abang]]
|-
| [[Angelina Jolie]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Tigress|Tigress]]
| [[Harimau]]
|-
| [[Jackie Chan]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Monkey|Monkey]]
| [[Golden Langur]]
|-
| [[Lucy Liu]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Viper|Viper]]
| [[Viperidae|Green Tree Viper]]
|-
| [[David Cross]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Crane|Crane]]
| [[Red-crowned Crane]]
|-
| [[Seth Rogen]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Mantis|Mantis]]
| [[Walang Kadung]]
|-
| [[Dan Fogler]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Zeng|Zeng]]
| [[Banyak]]
|-
| [[Randall Duk Kim]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Grand Master Oogway|Grand Master Oogway]]
| [[Kura-kura]]
|-
| [[James Hong]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Mr. Ping|Mr. Ping]]
| [[Banyak]]
|-
| [[Jean-Claude Van Damme]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Croc|Master Croc]]
| [[Baya]]
|-
| [[Victor Garber]]
| [[Daftar karakter Kung Fu Panda#Master Thundering Rhino|Master Thundering Rhino]]
| [[Badhak]]
|}
== Cathetan Sikil ==
{{reflist}}
191

besutan