Avatar (film): Béda antara owahan

113 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
[[Gambar :avatarr.jpg|thumb|250px|Avatar]]
'''Avatar''', yaiku film fiksi Amerika ing taun 2009, sing disutradarai déning [[James Cameron]], lan paragané [[Sam Worthington]], [[Zoe Saldana]],[[Stephen Lang]], [[Michelle Rodriguez]], [[Joel David Moore]], [[Giovanni Ribisi]] lan [[Sigourney Weaver]]. Avatar dirilis sepisanan tanggal 10 Desèmber 2009 ing London, lan dirilis sacara Internasional tanggal 16 Desember, ing Amerika tanggal 18 Desèmber.<ref name="internet 4">{{en}}[http://www.en.wikipedia.org/Avatar.htm](dipunundhuh tanggal 18 November 2012)</ref>
 
==Dalan Crita==
191

besutan