Beijing: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké bn:বেইজিং
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké als:Peking)
c (r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké bn:বেইজিং)
[[bg:Пекин]]
[[bjn:Péycing]]
[[bn:বেইজিং]]
[[bo:པེ་ཅིང་གྲོང་ཁྱེར།]]
[[bpy:বেইজিং]]
2.031

besutan