Kanadhah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Kanada dadi tl:Canada
c (Bot: Nambahaké ay:Kanada)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Kanada dadi tl:Canada)
[[th:ประเทศแคนาดา]]
[[tk:Kanada]]
[[tl:KanadaCanada]]
[[to:Kānata]]
[[tpi:Kanada]]
62.234

besutan