Sato kéwan: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké diq:Heywani (deleted)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké am:እንስሳ)
c (Bot: Nyingkiraké diq:Heywani (deleted))
[[da:Dyr]]
[[de:Tier]]
[[diq:Heywani]]
[[el:Ζώο]]
[[en:Animal]]
32.744

besutan