Luksemburg: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:卢森堡
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:Luxembourg dadi pam:Luxemburgo)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:卢森堡)
[[war:Luxemburgo]]
[[wo:Luksambuur]]
[[wuu:卢森堡]]
[[xal:Лүксин Балһсна Нутг]]
[[xmf:ლუქსემბურგი]]
2.367

besutan