Hugo Drax: Béda antara owahan

61 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Hugo Drax.JPEG|right|thumb|250px|Paraga Hugo Drax]]
'''Sir Hugo Drax''' yaiku jeneng kanggo salah siji karakter fiksi ning serial [[James Bond]]. Ian Fleming paring jeneng Hugo Drax amarga saka jeneng kancane [[Reginald Drax|Sir Reginald Drax]].<ref>{{cite news | author = Ben Macintyre | title = Was Ian Fleming the real 007? | publisher = The Times | date = 2008-04-05 | url = http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/books/article3652410.ece | accessdate=2008-04-08 | location=London}}</ref> Sajroning novel Drax dicritake dadi pengusaha berhaluan kiwa lan sempat bekerja kanggo pemerentahan Nazi Jerman lan Uni Soviet. Rencana gedhene yaiku menghancurkan peradaban Kulon diwiwiti karo membumihanguskan kutha London dengan nganggo bom atom
 
317

besutan