Kadhaton Potala: Béda antara owahan

61 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(kaca enggal)
 
cTidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
 
'''Astana Potala''' ({{bo|t=པོ་ཏ་ལ|w=Pomenika tasatunggaling la}};[[astana]] {{zh-st|s=布达拉宫|t=布達拉宮}})ingkang mapan wonten ing kutha [[Lhasa]], [[Tibet]]. mliginipun wonten ing [[Bukit Merah]]. Astana Potala menika dalemipun [[Dalai Lama]] lan dados papan kegiatan [[agama]] ugi [[politik]]. [[Astana]] menika kabangun nalika [[abad]] kaping 7, lajeng dipunbangun malih ing [[abad]] kaping 17 dening Dalai Lama kaping 5.
 
[[Kategori:astana]]
[[Kategori:Situs Warisan Dunia UNESCO]]
 
[[id:Istana Potala]]
[[en:Potala Palace]]
2.549

besutan