Breda: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké oc:Breda
c (Bot: Nambahaké he:ברדה (הולנד))
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké oc:Breda)
[[nn:Breda]]
[[no:Breda (Nederland)]]
[[oc:Breda]]
[[pl:Breda]]
[[pnb:بریڈا]]
1.941

besutan