Warsawa: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké lad:Varsovia
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਵਾਰਸਾ)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lad:Varsovia)
[[ky:Варшава]]
[[la:Varsovia]]
[[lad:Varsovia]]
[[lb:Warschau]]
[[li:Warschau]]
3.733

besutan