Kanker: Béda antara owahan

23 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* nyerang [[jaringan (biologi)|jaringan biologis]] wonten ing caketipun.
* pindhah ing [[jaringan]] [[sarira]] sanés lumantar sirkulasi rah utawi [[sistem limfatik]], dipun wastani [[metastasis]].
Tiga sipat ganas menika ingkang bentenaken kanker saking [[tumor]] jinak.saged mbentuk tumor, wonten ugi ingkang mboten , kadasta [[leukimia]].<ref name="internet 1">{{id}}[http://idwww.wikipediamediasehat.orgcom/w/indexutama07.php?title=Kanker&action=edit Pangertosan Kanker] (dipun unduh 01 November 2012) </ref>
== Bentenipun tumor kaliyan kanker ==
Béntenipun tumor kaliyan kanker inggih menika:
375

besutan