Bolivia: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mt:Bolivja)
}}
 
'''Bolivia''' iku sawijining negaranagari ing [[Amerika Kidul]]. Ibu kuthané yaikuinggih punika ... Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².
 
{{geo-stub}}