Oman: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké am:ኦማን)
'''Kasultanan Oman''' kuwi sawijining negara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] bagéyan kidul-wétan, [[Asia]] bagéyan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% pedunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki yakuwi [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké bapaké[[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wilayah Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== Delengen uga ==