1848: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1848
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1848)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1848)
[[fiu-vro:1848]]
[[fr:1848]]
[[frr:1848]]
[[fur:1848]]
[[fy:1848]]
3.733

besutan