Ostrali: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah tl:Australia dadi tl:Australya
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah tl:Australya dadi tl:Australia)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah tl:Australia dadi tl:Australya)
[[ti:ኣውስትራሊያ]]
[[tk:Awstraliýa]]
[[tl:AustraliaAustralya]]
[[tpi:Ostrelia]]
[[tr:Avustralya]]
2.031

besutan