Seniman: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਕਲਾਕਾਰ
c (Bot: Nambahaké pt:Artista)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਕਲਾਕਾਰ)
[[nn:Kunstnar]]
[[no:Kunstner]]
[[pa:ਕਲਾਕਾਰ]]
[[pl:Artysta]]
[[pt:Artista]]
3.733

besutan