Sudan: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਸੁਡਾਨ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké gn:Sudano)
c (Bot: Nambahaké pa:ਸੁਡਾਨ)
[[or:ସୁଦାନ]]
[[os:Судан]]
[[pa:ਸੁਡਾਨ]]
[[pam:Sudan]]
[[pap:Sudan]]
32.744

besutan