Beijing: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ba:Пекин
c (r2.7.2) (Bot: Nyingkiraké bn:বেইজিং)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ba:Пекин)
[[ay:Pekin']]
[[az:Pekin]]
[[ba:Пекин]]
[[bar:Peking]]
[[bat-smg:Pekėns]]
60.615

besutan