Sumatra Kulon: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké mn:Өрнө Суматра
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pam:West Sumatra dadi pam:Albugang Sumatra)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mn:Өрнө Суматра)
[[lt:Vakarų Sumatra]]
[[map-bms:Sumatera Barat]]
[[mn:Өрнө Суматра]]
[[mr:पश्चिम सुमात्रा]]
[[ms:Sumatera Barat]]
3.733

besutan